11 Ιανουαρίου 2018

Παραιτήθηκε ο Φ.Τσάλος από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ

Με ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο facebook  ο μέχρι εχθές πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ  κ. Φώτης Τσάλος  γνωστοποίησε ανακοίνωσε ότι παραιτείται τόσο από την προεδρία του συλλόγου όσο και από την διοίκηση. Επίσης ανέφερε πως προτίθεται να δώσει τσάμπα τις μετοχές που έχει στην ΠΑΕ, δίνοντας από 5 σε κάθε φίλαθλο της ομάδας ως δώρο.
Αναλυτικά ο κ. Τσάλος έγραψε:
 «Ομιλήτες και ομιλήτησες όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια μέρα. Μετά από 6 μήνες σκληρής δουλειάς για να πετύχουμε το στόχο μας που ήτανε μόνο για άνοδο της ομάδας βάζοντας τριακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ από τις επιχειρήσεις μου χρήματα που θα στερηθούν από τα παιδιά μου κόπους από μία ολόκληρη ζωή, μετά από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και οι μεγάλες διακυμάνσεις στο τι θέλω εγώ και τι θέλουν οι μέτοχοι, θεωρώ ότι το καλύτερο για την ομάδα στη συγκεκριμένη στιγμή είναι να παραιτηθώ μετά από παλιότερη συνέντευξη που καλούσα τους μετόχους να έρθουν εδώ να βγούνε μπροστά να αναλάβουν την ομάδα και τις υποχρεώσεις τους.
Όχι δεν είναι μόνο αυτό αλλά μόνο δημιουργούσαν συνεχώς αβεβαιότητα και ανασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα χωρίς να βάλουν χρήματα, χωρίς να δώσουν τις μετοχές στην ΠΑΕ για να βάλουμε νέους μετόχους, στραγγαλίζοντας οικονομικά εμένα και κατ' επέκταση την ομάδα παρότι εδώ και έξι μήνες το έργο που έχει γίνει είναι αδιαμφισβήτητο.
Ξεχειλίζει η στεναχώρια μου γιατί πίστευα ότι μπορώ να ανεβάσω την ομάδα, δεν θέλουνε γιατί βαράνε τους εγωισμούς τους πάνω στην ομάδα, για να μπορέσει ένας άνθρωπος να διοικήσει πρέπει να κάνει βαθιές τομές, να διώξει τους μισούς που ασχολούνται με τον ΟΦΗ, παράδειγμα στην Ζερβάκη οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες και κάνουν κακό στην ομάδα, το ότι αγαπάνε την ομάδα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι μέσα στη λειτουργία της ομάδας.

Η ομάδα χρειάζεται στεγανά, δεν μπορεί να χρωστάς ένα μήνα και να το ξέρει όλο το Ηράκλειο καλά τέτοια πολλά παραδείγματα όλα αυτά και για τους μετόχους πρέπει να γίνουν παραδείγματα, συνεχίζω να είμαι κοντά στην ομάδα στρατιώτης, παραμένω και είμαι ο μεγαλομέτοχος με 26%, τις μετοχές μου προτίθεμαι να τις κάνω δώρο σε όλους τους φίλαθλους του ΟΦΗ, σε κάθε φίλαθλο θα δώσω 5 μετοχές ΔΩΡΟ........».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com