8 Ιανουαρίου 2018

Καταβλήθηκαν μέρος των χρημάτων στους παίκτες του ΟΦΗ-Λύθηκε το συμβόλαιο του Ορτέγκα

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα η ΠΑΕ ΟΦΗ, γνωστοποίησε ότι καταβλήθηκε μέρος των χρημάτων στους παίκτες του συλλόγου, ενώ λύθηκε το συμβόλαιο του Ορτέγκα.
Παράλληλα, η ‘’ασπρόμαυρης’’ ΠΑΕ κάνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για το αυριανό (Τρίτη 9/1 – 15:00) επαναληπτικό παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιωνίο, στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης».
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Μετά από ένα μπαράζ τηλεφωνικών επαφών και συζητήσεων  των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στις οποίες συμμετείχε και ο Φώτης Τσάλος και την οικονομική συμμετοχή όλων, καταβλήθηκε τη Δευτέρα (8/1),  ένα σημαντικό ποσό στους παίκτες, προκειμένου ο ΟΦΗ να μην έχει άλλες απώλειες ποδοσφαιριστών, αλλά και να μπορέσει απρόσκοπτα να δώσει τα προσεχή παιχνίδια με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο και τον Παναιγιάλειο για το πρωτάθλημα.
Την Τρίτη (9/1) γίνεται προσπάθεια να δοθούν και άλλα χρήματα στους παίκτες.
Οι δυσκολίες παραμένουν για τον ΟΦΗ, αλλά η σημερινή εξέλιξη είναι μια ελπίδα για την ομάδα μας, η οποία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση.
Παράλληλα, λύθηκε το συμβόλαιο του Αρμίτσε Ορτέγκα, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή.
Ο Ισπανός πήρε τα δεδουλευμένα του και έμεινε ελεύθερος, αποσύροντας την προσφυγή που είχε κάνει προς τον ΟΦΗ.
Η ομάδα μας συνεχίζει το δύσκολο δρόμο της.
Στην προσπάθεια αυτή, ο ΟΦ,Η θέλει τον κόσμο δίπλα του, πιο πολύ από ποτέ.
Ακόμα και με το απλό εισιτήριο, η οικονομική ενίσχυση της ομάδας, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή είναι σημαντική.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τους φιλάθλους  μας στο γήπεδο την Τρίτη (9/1) στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να υποστηρίξουν την ομάδα μας, αλλά και να της δώσουν με το χειροκρότημα τους, την ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση που χρειάζεται σε αυτή τη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com