24 Φεβρουαρίου 2018

«Να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο ο κόσμος», ζητάνε Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος

Η εικόνα που είχαν τα «Δύο Αοράκια» στο ματς της εθνικής ομάδας κόντρα στην Εσθονία ήταν καλή, αλλά σίγουρα όχι εκείνη που ήλπιζαν άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Το μήνυμα, λοιπόν, που στέλνουν στους φίλους του μπάσκετ οι Δημήτρης Κατσίβελης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένα: «Να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο ο κόσμος στο παιχνίδι με τη Μ. Βρετανία»…


«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Εσθονίας, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κρατήσουμε το απόλυτο. Η Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ καλή και αθλητική ομάδα, βγάζει μεγάλη ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση κι εμείς θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο. Με συγκέντρωση και ενέργεια θεωρώ πως θα πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα πάντα υπάρχει άγχος, αλλά θέλουμε αυτό να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προσέλευση του κόσμου και θέλουμε αύριο να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε», τόνισε ο Δημήτρης Κατσίβελης, ενώ από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρόσθεσε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και ελπίζω να έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα αύριο. Μακάρι ο κόσμος να ενισχύσει την προσπάθειά μας και στον αγώνα αυτόν. Προσωπικά χαίρομαι να αγωνίζομαι στην Εθνική, μετά από τόσα χρόνια στις εθνικές ομάδες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

http://www.infobasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com