26 Φεβρουαρίου 2018

Το φύλλο αγώνα με τους αξιωματούχους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Tο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής την Τούμπα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρίψη ρολού ταμειακής μηχανής, αλλά η επομένη ημέρα περιλαμβάνει αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους ερυθρόλευκους και διαρροές από τις δύο ομάδες.


Από τον ΠΑΟΚ διέρρευσε ότι 75 λεπτά πριν από την έναρξη του ματς στη λίστα των αξιωματούχων του Ολυμπιακού δεν υπήρχε το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία, αλλά στη θέση του τεχνικού της ομάδας του Πειραιά εμφανιζόταν το όνομα του Χρήστου Κόντη.
Ο διευθυντής επικοινωνίας των ερυθρολεύκων Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή σου στο Facebook χαρακτήρισε "αηδίες" τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Καταλανός τεχνικός ήταν στη λίστα δηλωμένος κανονικά.
Ο Δικέφαλος από την πλευρά του σε συμπληρωματική τοποθέτηση ανάφερε ότι η νέα λίστα δόθηκε, αλλά εκπρόθεσμα κατά 15 λεπτά.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Contra.gr, στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του ντέρμπι Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ο Γκαρθία εμφανίζεται να είναι δηλωμένος κανονικά ως προπονητής του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Κόντης ως τεχνικός διευθυντής, ενώ ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ως διερμηνέας.
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ αρχικά έγινε λάθος, αλλά διορθώθηκε εμπρόθεσμα. Αυτό υποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα τ΄όνομα του Γκαρθία κανονικά ως προπονητή του Ολυμπιακού, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία:

http://www.filathlos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com