22 Φεβρουαρίου 2018

Το πάει μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός για την υπόθεση των επεισοδίων στα Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός πέτυχε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα ώστε να διαπιστώσουν οι αρμόδιες Αρχές το εάν θα πρέπει να υπάρξει συμπληρωματική δίωξη με βάση το άρθρο 4β του Πειθαρχικού Δικαίου που προβλέπει αφαίρεση βαθμών.
Ζητεί δηλαδή να συμπεριληφθούν στην δικογραφία φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν στους Ζωσιμάδες ώστε να μετατραπεί το κατηγορητήριο και να γίνει πιο «βαρύ» για τον ΠΑΟΚ.

Το νομικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» έχει στα χέρια του στοιχεία για τις ζημιές που έγιναν  στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού  ζητήθηκε να προσκομιστεί για την υπόθεση και επίσημη καταγραφή για τις φθορές  στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα από τα επεισόδια στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μετά από σχετική έκθεση της γενικής γραμματείας Αθλητισμού.
Η νομική υπεράσπιση του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε «καταχρηστική και παρελκυστική» την παρέμβαση της πειραϊκής ομάδας, ζητώντας από το αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας αρχής να την κηρύξει απαράδεκτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό.

http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com