27 Φεβρουαρίου 2018

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΟΚ για τραυματισμό αστυνομικών

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να δίνουν την δική τους μάχη για να αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών σχετικά με τον τραυματισμό του Γκαρθία, ωστόσο ενδέχεται να προκύψει και άλλο μέτωπο για τιμωρία του Δικεφάλου του Βορρά.
Συγκεκριμένα, αναφορά γίνεται στην έκθεση της αστυνομίας που αναφέρει επεισόδια περίπου 300 οπαδών της γηπεδούχου ομάδας που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό τριών οργάνων της τάξης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τρεις βαθμούς ποινής λόγω των τραυματισμών που υπέστησαν οι αστυνομικοί, εκτός δηλαδή από τη μη διεξαγωγή του αγώνα, μπορεί να υπάρξει και άλλη καμπάνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί στους Θεσσαλονικείς και πριν από δύο χρόνια στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Στις 24 Μαρτίου του 2016, οι "ασπρόμαυροι" τιμωρήθηκαν με -6 (τρεις βαθμοί για τη διακοπή και τρεις για εκτεταμένα επεισόδια) που τελικά έγιναν -5 λόγω της συγχώνευσης των ποινών. Σε δεύτερο βαθμό πάντως, η ποινή έπεσε στους τρεις βαθμούς.
Για τα προχθεσινά επεισόδια ο "δικέφαλος" απειλείται με έξτρα ποινή, εφόσον αυτά έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com