24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Χρ. Τάκας: «Καμία συνάντηση στο μαγαζί μου με τον πεθερό του Αρετόπουλου»!

Είδε το όνομά του και συγκεκριμένα την επιχείρησή του να φιλοξενεί -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- τον ΠΑΟΚ και ιδιαιτέρως τους Τεβεκέλη - Πουρλιοτόπουλο μαζί με τον πεθερό του Αρετόπουλου. Το SDNA έδωσε το λόγο στον ιδιοκτήτη, Χρήστο Τάκα.
Το παραδοσιακό ταβερνάκι της πόλης, «Τάκας», ιδιοκτησίας του κ.Χρήστου βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, μετά τα δημοσιεύματα που το θέλουν να είναι το σημείο της συνάντησης, περίεργης όπως έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν, ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κ.Τεβεκέλη - Πουρλιοτόπουλο, τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών και παλιό διαιτητή, Δημήτρη Τσιαμήτρο καθώς και τον... πεθερό του Αρετόπουλου.

Με δεδομένο πως ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος έχει οριστεί να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, τα εν λόγω δημοσιεύματα προσπάθησαν να ρίξουν... σκιές και να δυναμιτίσουν το κλίμα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι, προκαλώντας μάλιστα την "έκρηξη" του Δικεφάλου, δια στόματος του Υπεύθυνου Επικοινωνίας, Κυριάκου Κυριάκου αλλά και την αντίδραση της ΕΠΟ, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα επικοινώνησε με τον διαιτητή Αρετόπουλο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα για την υποτιθέμενη συνάντηση συγγενικού του προσώπου με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ.
Η υποτιθέμενη συνάντηση όμως διαψεύδεται κατηγορηματικά και από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Χρήστο Τάκα, ο οποίος σε επικοινωνία του με το SDNA ξεκαθάρισε πως δεν έγινε καμία συνάντηση στο μαγαζί του, σημειώνοντας πως δεν έχει δει εκεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενώ εδώ και καιρό δεν έχει συναντήσει ούτε τον πεθερό του Αρετόπουλου καθώς ο τελευταίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν κυκλοφορεί συχνά στην περιοχή.
«Τα είδα και εγώ, τα διάβασα με τη σειρά μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν έγινε συνάντηση στο μαγαζί μου. Είμαι παρών όλη την ημέρα. Τον κ.Τσιαμήτρο έχω να τον δω στο μαγαζί μου πάνω από χρόνο...», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.
Αναφορικά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κι αν υπέπεσε στην αντίληψή του, η παρουσία του κ.Τεβεκέλη με τον κ.Πουρλιοτόπουλο, τόνισε: «Ούτε αυτοί οι κύριοι έχουν εμφανιστεί στο μαγαζί μου».
Όσο για τον πεθερό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου, ο Χρήστος Τάκας ανέφερε: «Μένει στα Γρεβενά, αλλά απ΄ότι έχω μάθει έχει προβλήματα υγείας. Έχω καιρό να τον δω να κυκλοφορεί έξω. Από το μαγαζί μου χρόνια έχει να περάσει.Τώρα μιλάμε για δυο - τρία χρόνια. Έχει κάτι προβλήματα υγείας σοβαρά απ΄ότι ξέρω».
Μάλιστα, σε ερώτηση για τον αν η συνάντηση έλαβε χώρα σε ώρα που εκείνος ενδεχομένως να έλειπε από το μαγαζί του, ο κ.Τάκας εμφανίστηκε κατηγορηματικός, λέγοντας πως: «Επειδή το λειτουργώ μόνος μου το μαγαζί, οικογενειακή επιχείρηση, εγώ, ο γιος μου και η γυναίκα μου και επειδή τα ψήνω εγώ, είμαι ο σεφ, ο ψήστης, δεν γίνεται να λείπω από το μαγαζί καθόλου. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο για τον Τάκα. Αυτό που γνωρίζω και μπορώ να σας πω είναι αυτή η συνάντηση που λένε στο μαγαζί μου, δεν έγινε ποτέ. Ούτε Τσιαμήτρος πέρασε, ούτε Αρετόπουλος, ούτε ο πεθερός, ούτε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Το δε Αρετόπουλο, τον διαιτητή, έχω να τον δω από πέρσι που έκανε κάτι προπονήσεις εδώ».
Για την ιστορία, ο Χρήστος Τάκας δεν παρέλειψε να απαντήσει και να τοποθετηθεί οπαδικά, δεδομένου πως ρωτήθηκε για το αν έχει κάποια σχέση ενδεχομένως με τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό ή "ανήκει" σε κάποια από τις δυο ομάδες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Ούτε ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακός είμαι. Αρειανός είμαι, οπότε αν ανήκω κάπου, η απάντηση είναι στον Άρη».

http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com