26 Φεβρουαρίου 2018

Τι αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Αρετόπουλος

To ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού δεν άρχισε ποτέ και θα συνεχισθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Αιτία γι' αυτό το γεγονός ότι μια χαρτοταινία ταμειακής μηχανής κτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία.
Ας δούμε, όμως, τι αναφέρει στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του ντέρμπι Αλέξανδρος Αρετόπουλος:

«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης.
Κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα και των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες των εκπροσώπων της ομάδας του, δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο (ρολό ταμειακής μηχανής) το οποίο ρίχτηκε από την κερκίδα.
Αμέσως αυτός αποχώρησε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας του και τους εκπροσώπους της.
Άμεσα αποχώρησε και η υπόλοιπη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια.
Στην συνέχεια αποχωρήσαμε κι εμείς στα αποδυτήριά μας.
Ζητήθηκε η εξέταση του κ. Όσκαρ Γκαρσιία από τον ιατρό του αγώνα για να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση διότι δεν του επιτρεπόταν η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15' λεπτά όταν και ο ιατρός του αγώνα συνοδευόμενος από τον β' παρατηρητή της διοργανώτριας, κ. Α.Αλεξανδρή και τον 4ο διαιτητή εισήχθη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και έγινε η εξέταση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, καθώς και του παρατηρητή της διοργανώτριας.
Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε προφορικώς και γραπτώς για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων.
Η γνωμάτευσή του επισυνάπτεται στην έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας.
Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μας ενημέρωσε ότι ο κ.Όσκαρ Γκαρσία δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις επειδή δεν αισθανόταν καλά, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας κ.Θέο Χρήστο και ότι ως εκ τούτου η ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του ιατρού και του προπονητή της.
Κατόπιν των ανωτέρω δεν κατέστη δυνατή η τέλεση του αγώνα.


http://www.filathlos.gr

Καμία άλλη παρατήρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com