1 Μαρτίου 2018

Βασιλειάδης: «Θα σεβαστούμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, δεν μπορεί να διακοπεί το πρωτάθλημα»

Στο δελτίο ειδήσεων του Action 24 μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, αλλά και το αίτημα της ΑΕΚ για διακοπή του πρωταθλήματος.
«Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη και θα σεβαστούμε τις αποφάσεις και στη συνέχεια θα κάνουμε έναν καλύτερο σχεδιασμό για του χρόνου», ανέφερε αρχικά ο υφυπουργός.
Ο κ Βασιλειάδης είπε για το αίτημα της ΑΕΚ πως: «Το πρωτάθλημα μπορεί να διακοπεί μόνο για θέματα ασφαλείας. Όλα τα άλλα είναι στην Ομοσπονδία και στη Λίγκα.
Υπάρχουν ρήτρες, κανονισμοί και προβλήματα που μπορούν να υπάρξουν. Δεν είναι εύκολο να διακοπεί το πρωτάθλημα, θα χρειαζόμασταν δύο σεζόν για να τελειώναμε τη μία».
Όσο για τις τοποθετήσεις των παραγόντων μέσω των Social Media τόνισε: «Δυστυχώς θα χτυπήσει ξανά το καμπανάκι απ΄ έξω και θα αυστηροποιήσουμε το θεσμικό πλαίσιο. Ήταν λάθος που δεν μπήκαν στον πειθαρχικό κώδικα οι δηλώσεις. Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και μπορεί κάποια παράγοντες να κάνουν πλακίτσα, αλλά από κάτω υπάρχει κόσμος και δεν έχουν όλοι το μυαλό τους στο κεφάλι τους, με ότι αυτό συμβαίνει. Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι νόμοι και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού

http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com