1 Μαρτίου 2018

Μ.Γαβαθιώτης: «Κανένας παίκτης του Ολυμπιακού στην Εθνική όταν παίζει στη Θεσσαλονίκη»!

Πρωτοφανής πρόταση του ενθέτου «ΓΑΥΡΟΣ» δια χειρός Μανώλη Γαβαθιώτη για εμπάργκο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις Εθνικές Ομάδες όταν αυτές επιλέγουν ως έδρα γήπεδο της Θεσσαλονίκης.
Απίστευτο αλλά συνέβη και αυτό από τον ερυθρόλευκο Τύπο... Με τίτλο: «Μακριά από την Εθνική... Θεσσαλονίκης οι παίκτες του Ολυμπιακού!» ο Μανώλης Γαβαθιώτης προτείνει κανένας ερυθρόλευκος Έλληνας ποδοσφαιριστής να μην φορέσει το εθνόσημο σε περίπτωση που η γαλανόλευκη παίξει σε γήπεδο της συμπρωτεύουσας.

Δεν το πιστεύετε; Διαβάστε παρακάτω τι έχει γράψει:
«Παίκτης του Ολυμπιακού δεν πρέπει να μετάσχει σε αγώνα της Εθνικής, κυρίως όταν γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Και δεν εννοώ μόνο τη μεγάλη Εθνική, αλλά και την ΟΠΟΙΑ Εθνική ομάδα βάλουν να παίξει στη Θεσσαλονίκη, από την Ανδρών, έως την Εθνική... τσικό!
Το περιβάλλον της "εξυγιασμένης¨ Εθνικής ομάδας με εφόρους και επικεφαλής παράγοντες  που έχουν αναπτύξει έχθρική δράση εναντίον του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παρελθόν, είναι απολύτως μολυσμένο και ανθυγιεινό για τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές.
ΜΑΚΡΙΑ από την Εθνική της εξυγίανσης λοιπόν, με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! Ας παίζουν με τους Πέλκες και τους Πασχαλάκηδες. ΟΧΙ με ΦΟΡΤΟΥΝΗΔΕΣ (το πόσο... καλό του έχει κάνει η συνεχής συμμετοχή του με την Εθνική το έχουμε διαπιστώσει από πέρσι και το διαπιστώνουμε και φέτος) και ΚΑΠΙΝΟΥΣ»!

http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com