1 Μαρτίου 2018

Μπαίνουν στην μάχη για το Παγκόσμιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου οι Έλληνες αθλητές

Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (1-4/3) που θα γίνει στο Μπέρμιγχαμ της Μ. Βρετανίας είναι αρκετά δυνατή.
Την αποστολή αποτελούν τέσσερις Άνδρες και πέντε Γυναίκες ικανοί στο σύνολο τους να πραγματοποιήσουν σπουδαίες εμφανίσεις και να διεκδικήσουν καλά πλασαρίσματα.
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι αναμφίβολα το μεγάλο όνομα της ομάδας, δεδομένο του ότι διεκδικεί ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο και μαζί με την Παπαχρήστου είναι οι δύο αθλήτριες της που κατέκτησαν μετάλλιο πριν δύο χρόνια στο Πόρτλαντ.

Ο Κώστας Φιλιππίδης εκτός από φαβορί για ένα μετάλλιο στο επί κοντώ και νικητής του 2014 στο Σόποτ, είναι και το μέλος της ομάδας μας με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση, καθώς το Μπέρμιγχαμ θα είναι ο πέμπτος σταθμός της καριέρας του.
Η έμπειρη Μαρία Μπελιμπασάκη κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση και αναμένεται να είναι από τα πρόσωπα «κλειδιά» στα 400 μ., ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή των νεαρών Μίλτου Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή σε μήκος και επί κοντώ, αντίστοιχα.
Ντεμπούτο στη διοργάνωση κάνει τόσο η Ελισάβετ Πεσιρίδου, όσο και η Ραφαέλα Σπανουδάκη, ενώ ο έμπειρος Κώστας Δουβαλίδης θα πάρει μέρος στο τέταρτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του.
Η ομοσπονδία δέχθηκε πρόσκληση και για την πρωταθλήτρια των 60 μ. Γρηγορια Κεραμιδά, που όμως φέτος δεν γυμνάστηκε για τον κλειστό στίβο. Η ομοσπονδία ύστερα από συνεννόηση με την αθλήτρια και την προπονήτρια της, Άννα Θεμελιδου, αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόσκληση.

http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com