2 Μαρτίου 2018

Συμπληρωματική Έκθεση Αρετόπουλου: «Διέκοψα το ματς λόγω τραυματισμού»

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του ντέρμπι της Τούμπας διαμορφώνονται μετά την Συμπληρωματική Έκθεση του διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, που αναγράφει ότι το ματς διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Γκαρσία.
O Αλέξανδρος Αρετόπουλος, διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό την Κυριακή, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, απέστειλε συμπληρωματική Έκθεση με την οποία αναφέρει ότι διέκοψε τον αγώνα λόγω τραυματισμού αξιωματούχου ο οποίος βρισκόταν νόμιμα στον αγωνιστικό χώρο εκείνη τη στιγμή, κάτι το οποίο δεν είχε αναγραφεί αρχικά στο φύλλο αγώνα αλλά συμπεριελήφθη στην συμπληρωματική του Έκθεση.

Ο Όσκαρ Γκαρσία βρισκόταν σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ κανονικά δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς η αντικατάσταση του αρχικά δηλωμένου σε αυτό Χρήστου Κόντη με τον 44χρονο Καταλανό τεχνικό έγινε εντός των χρονικών ορίων. Η εκδίκαση της υπόθεσης από το Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας ξεκίνησε στις 16.00 της Παρασκευής και βρίσκεται σε εξέλιξη.

http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com