2 Μαρτίου 2018

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα υπακούσω στην ποινή της Euroleague, τιμωρήθηκα ως πατέρας»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως δεν θα υπακούσει στη ποινή που του επιβλήθηκε από την Euroleague και ανέφερε πως τιμωρήθηκε γιατί λειτούργησε ως σωστός πατέρας.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods απάντησε επίσημα μέσω του Instagram στην τελική ποινή της Euroleague, που αφορά πεντάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ. Στην επιστολή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπακούσει στην ποινή και πως τιμωρήθηκε άδικα, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να προστατέψει την οικογένειά του από τις ύβρεις των φιλάθλων που απείλησαν τους δικούς του ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έχει «ταγκάρει» τους λογαριασμούς της Euroleague και των υπόλοιπων ομάδων της διοργάνωσης στο συγκεκριμένο ποστ.

Αναλυτικά:
«Αγαπητή μπασκετική κοινότητα,
Όπως όλοι γνωρίζετε, έχω τιμωρηθεί παράνομα από την Euroleague, μία εταιρία όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται ανάμεσα στους ιδιοκτήτες, με πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 60.000 ευρώ πρόστιμο.
Ο λόγος για αυτό είναι το λεγόμενο ξέσπασμά μου μετά την είσοδο 30,000 "φιλάθλων του μπάσκετ" στον λογαριασμό του Instagram της 11χρονης κόρης μου και την απείλησαν, μαζί με την σύζυγό μου και τον γιο μου (τα στοιχεία έχουν δοθεί στην Euroleague).
Είμαι σίγουρος πως όποιος από εσάς ήταν στη θέση μου θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα για να προστατέψει την οικογένειά του. Αυτός ήταν ο λόγος της τιμωρίας μου. Τιμωρήθηκα ως πατέρας και όχι ως μέλος ενός αθλητικού συλλόγου.
Εξαιτίας όλων αυτών, δεν θα υπακούσω στην ποινή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νέα πρόστιμα 30-280 χιλιάδων ευρώ για κάθε φορά που παρακολουθώ τον σύλλογο στον οποίο επενδύω χρόνο, ενέργεια και χρήματα.
Κύριε Μπερτομέου και όλα τα μέλη της μπασκετικής κοινότητας, ελπίζω να νιώσετε καλά με την απόφασή μου και περισσότερο από οτιδήποτε εύχομαι όλοι να νιώσετε αφοσίωση (feel devotion, το μότο της Euroleague).

Με ευχαριστίες,
Δημήτρης Γιαννακόπουλος».

http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com