2 Μαρτίου 2018

Βασιλακόπουλος: «Ουδέποτε ακολούθησαν τις αρχές οι κύριοι της Euroleague»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απάντησε και πάλι στην Euroleague, τονίζοντας πως οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δεν ακολούθησαν τις αρχές που έπρεπε.
Πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιτέθηκε στην Euroleague και έστειλε μήνυμα... συντριβής της διοργάνωσης, η οποία απάντησε με την σειρά της λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι πόρτες της είναι ανοικτές ανά πάσα στιγμή.
Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ δεν άφησε αναπάντητη την θέση της Euroleague και πήρε εκ νέου θέση, αφήνοντας και πάλι αιχμές για την κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα.


Αναλυτικά:
«Το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως συνολικά ο αθλητισμός, όχι απλά πρέπει, αλλά επιβάλλεται να πειθαρχεί  και να λειτουργεί με "υπακοή" και σεβασμό απέναντι στις αρχές, τις αξίες και τους κανονισμούς του διεθνούς αθλητικού κινήματος και του Ολυμπιακού καταστατικού χάρτη.
Οι κύριοι της Ευρωλίγκας, ουδέποτε ακολούθησαν αρχές, το παραδέχονται και δημοσίως επιχειρώντας να κάνουν λογοπαίγνιο, όμως απλά επιβεβαιώνουν τις πρακτικές τους.
Οσο για την πρόσκλησή τους  να μεταβώ στα γραφεία τους, θέλω να ευχαριστήσω για την ευγενική πρωτοβουλία, αλλά δεν θεωρώ ότι μέσω προσκλήσεων για δημιουργία εντυπώσεων μπορεί να υπάρξει συνεργασία και λύση στα χρονίζοντα με ευθύνη τους προβλήματα».

http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com