13 Απριλίου 2018

Σκουτέρης: «Είχα πάει την απόφαση στην ΕΠΟ στις 23:00-Αδίκησα τον Μπεργκ»

Ο Δημήτρης Σκουτέρης έχει εξελιχθεί σε πρόσωπο των ημερών, λόγω των υποθέσεων που έχουν περάσει από τα χέρια του στην Επιτροπή Εφέσεων.
Όπως αναφέρει η Live Sport, σε ένα από τα «πηγαδάκια» που είχαν στηθεί σε κάποιο από τα διαλείμματα της προχθεσινής μαραθώνιας διαδικασίας, ο δικαστής αποκάλυψε πως την απόφασή του για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που τόσο συζητήθηκε λόγω της μερικής ανατροπής της πρωτόδικης ποινής και της ώρας που εκδόθηκε, την είχε ο ίδιος παραδώσει καθαρογραμμένη στην ΕΠΟ στις 23:00-23:15 το βράδυ του Σαββάτου της 10ης Μαρτίου, ωστόσο στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας δημοσιεύτηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι στην πορεία του στην αθλητική δικαιοσύνη είχε αδικήσει τον Μάρκους Μπεργκ μη μειώνοντας την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (είχε διαπληκτιστεί με Κρέσπο και Σάκχοφ).
Επίσης, ο κ. Σκουτέρης στο περιθώριο μιας άλλης υπόθεσης στο Πρωτοδικείο και μιλώντας στους δικηγόρους είπε ότι κανείς δεν πρόκειται να τον φιμώσει και ότι θα πει αυτά που θέλει και πρέπει στους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA, καθώς και πως δεν μιλά με υπουργούς, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να ενημερώσει τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τέλος, έβγαλε και… είδηση αναφέροντας πως από την επόμενη περίοδο τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου θα μεταφερθούν από τα γραφεία της ΕΠΟ στην Ευελπίδων ή στο Ειρηνοδικείο.

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com