28 Απριλίου 2018

Ο άνθρωπος που θέλει να αλλάξει τους πάντες και τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός από τον ίδιο του, τον εαυτό

                                                         Ηράκλειο 28/04/2018

                                         Δελτίο Τύπου
Ο άνθρωπος που θέλει να αλλάξει τους πάντες και τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός από τον ίδιο του, τον εαυτό …

Δεν είναι άλλος από τον σημερινό πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Τζώρτζογλου Νίκο.
Συγκεκριμένα ο κ. Τζώρτζογλου, αρχικά δεν τον ικανοποιεί ο σημερινός υφυπουργός αθλητισμός κ. Βασιλειάδης Γεώργιος, δεν τον ικανοποιεί η  αθλητική και νομική δικαιοσύνη, ενώ τα τελευταία χρόνια, μέχρι και σήμερα, ποτέ δεν συμφώνησε με κάποιον πρόεδρο της Ε.Π.Ο, που πάντα μέσω ανακοινώσεων ήταν ‘’απέναντι’’ τους ζητώντας ακόμα και σήμερα την παραίτηση τους…
Επίσης δεν τον ικανοποιεί η διοίκηση της Κ.Ε.Δ. και η επιλογή του αρχιδιαιτητή και μέσω ανακοινώσεως, ανά τακτά διαστήματα  αφήνει αιχμές για την ηγεσία της.
Σε τοπικό επίπεδο, δεν τον ικανοποιεί οι Δημάρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια του νομού Ηρακλείου, ενώ ανικανοποίητος είναι ακόμα και με στελέχη της ίδιας της παράταξης του, που ένα-ένα αρχίζουν να αποχωρούν από δίπλα του.  
Παράλληλα το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε ρήξη με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου (Σ.Δ.Π.Η.), θέλοντας να αλλάξει τους πάντες και τα πάντα, παραμένοντας όμως αυτός ακλόνητος στην θέση του προέδρου της ΕΠΣΗ.
Κύριε πρόεδρε της ΕΠΣΗ, για όλα αυτά τα οράματα  (εφιάλτες για το τοπικό και Ελληνικό ποδόσφαιρο) που έχετε, για να γίνουν θα χρειαστούν αρκετά χρόνια, μήπως ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε εσείς από  το τοπικό ποδόσφαιρο, μην έχοντας πλέον να δώσετε τίποτα παραπάνω, πέρα από το να το κρατάτε σε ομηρία εδώ και μία δεκαετία;
Το μόνο που  καταφέρνετε παραμένοντας ‘’κολλημένος’’ στην καρέκλα σας κ. πρόεδρε της ΕΠΣΗ, είναι να εκμεταλλεύεσθε τα σωματεία (79) του νομού Ηρακλείου, προσπαθώντας να εκπληρώσετε τις προσωπικέ σας φιλοδοξίες και όχι να  εκπροσωπήσετε τα συμφέροντα αυτών των σωματείων, των διαιτητών και γενικά ότι έχει να κάνει για την βελτίωση του τοπικού ποδοσφαίρου.

                                                     Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση
                                                                                 =Ο=
                                                             Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣΗ

                                                                   Λημναίος Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com