25 Απριλίου 2018

Στα 84 εκατ. ευρώ τα τηλεοπτικά των τριών κατηγοριών

Το πλάνο με τις 34 ομάδες σε τρεις επαγγελματικές κατηγορίες δρομολογείται για τη σεζόν 2019-2020, με το τηλεοπτικό συμβόλαιο να μοιράζει σχεδόν 84 εκατ. ευρώ!
Tην Τρίτη έγινε γνωστό το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από τη σεζόν 2019-2020.
Το πλάνο αφορά τρία επαγγελματιά πρωταθλήματα με 34 ομάδες, αλλά και αυξημένα τηλεοπτικά έσοδα τα οποία είναι και το «κλειδί» προκειμένου να ανέβει το επίπεδο.

Η Νοva δεν αναμένεται να παίξει μόνη της.... μπάλα και πιθανότατα η ΕΡΤ θα μπει στο «παιχνίδι» των τηλεοπτικών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport» το ποσό που θα μοιραστούν οι ομάδες των τριών κατηγοριών θα φτάνει τα 83,6 εκατομμύρια ευρώ!
Συγκεκριμένα αναμένεται οι τέσσερις μεγάλοι (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) να εισπράξουν από 6 εκατ. ευρώ ετησίως και οι υπόλοιπες 8 ομάδες της Super League θα μοιραστούν 26,4 εκατ. ευρώ, δηλαδή η 3,3 εκατ. στην καθεμία!
Από εκεί και πέρα 29,6 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν οι ομάδες της 2ης κατηγορίας, που σημαίνει 2,46 εκατ. ευρώ η καθεμία, ενώ το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν οι ομάδες της 3ης κατηγορίας.

http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com