12 Απριλίου 2018

Αδιόρθωτοι!!! Αναβλήθηκε η υπόθεση του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό!

Με την FIFA πάνω από το κεφάλι μας να ζητά επιτακτικά τάχιστες διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης στα αθλητικά δικαστήρια κάποιοι στην Ελλάδα φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνονται πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα…
Σήμερα επρόκειτο να εκδικαστεί σε τρίτο βαθμό και συγκεκριμένα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η προσφυγή του Ολυμπιακού για την τιμωρία της αφαίρεσης 3 βαθμών για τα επεισόδια στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.
Ένα ματς το οποίο διεξήχθη στις… 4 Φεβρουαρίου!
Το Δικαστήριο, όμως, δεν είχε πλήρη σύνθεση, αφού ένα μέλος του απουσίαζε χωρίς να έχει ενημερώσει και χωρίς να γνωρίζουν οι υπόλοιποι συντελεστές της δίκης αν και πότε θα εμφανιστεί!
Έτσι, μοιραία, ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου ανέβαλε την υπόθεση, όχι για αύριο όπως θα περίμενε κανείς, αλλά για την άλλη Τετάρτη 18 Απριλίου στις 17:00!
Έτσι, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βασίλης Δημακόπουλος και Αργύρης Λίβας αποχώρησαν ευχόμενοι απλώς «να μην έχει πάθει κάτι ο άνθρωπος».
Και όλα αυτά για μια υπόθεση που πήρε 2-3 αναβολές στην Εφέσεων και που καθυστέρησε η έκδοση απόφασης σε απίστευτο βαθμό!
Στην εισήγησή του για το Grexit ο Χέρμπερτ Χούμπελ είχε αναφέρει ότι πιθανόν το πρωτάθλημα να τελειώσει και οι δικαστικές υποθέσεις θα παραμένουν ανοιχτές. Και όπως φαίνεται μπορεί και να δικαιωθεί…

http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com