17 Απριλίου 2018

Συνάντηση γνωριμίας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και της «Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης»

Η υποψήφια παράταξη για την προεδρία της ΕΠΣΗ «Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρικής Αναγέννηση», το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04) είχε στην Περιφέρεια Κρήτης, συνάντηση γνωριμίας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης  κ. Σταύρο Αρναουτάκη.
Ο πρόεδρος της παράταξης και υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣΗ κ. Λημναίος Μανώλης, μαζί με μέλη της παράταξης συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης  κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Αθλητισμού κ. Συριγωνάκης Νίκόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τενικών Έργων Περιφέρειας κ. Ξυλούρης Νικόλαος, και ο  Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Πιτσούλης Γεώργιος.
Σε αυτή την πρώτη συνάντηση  ο πρόεδρος της «Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης» κ. Λημναίος Μανώλης, ενημέρωσε τον κ. Αρναουτάκη για τις θέσεις της παράταξης ενόψει των επικείμενων εκλογών για την προεδρία  της ΕΠΣΗ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την μακροχρόνια βοήθεια που παρέχει η Περιφέρεια Κρήτης στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό.
Υπήρξε και από τις δύο πλευρές ταύτιση απόψεων για το ‘’Ενωσιακό’’ γήπεδο, όπου  ο κ. Αρναουτάκης έδωσε την υπόσχεση ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια  για την δημιουργία του.
Ενώ παράλληλα ο. κ Αρναουτάκης, τόνισε ότι ενόψει των επικείμενων εκλογών για την προεδρία  της ΕΠΣΗ η στάση  του ίδιου και της Περιφέρειας είναι ουδέτερη με κοινή γραμμή πριν και μετά τις εκλογές.
Στην συνάντηση από την παράταξη της  ‘’Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης’’  παραβρέθηκαν οι Λημναίος Εμμανουήλ (πρόεδρος ), Ζερβάκης Εμμανουήλ ( αναπληρωτής πρόεδρος), Παρασύρης Ιωάννης (εκπρόσωπος τύπου), τα μέλη της παράταξης: Καρασάββας Μιχαήλ, Τζαμούσης Δημήτριος, Μιχαλόπουλος Αντώνιος, Μεντζάκης Ιωάννης, Σιδερής Ευάγγελος, Καλογεράκης Ιωάννης, Φουκαράκης Αλέξανδρος, Βλαχάκης Αντώνιος, Φανουράκης Ιωάννης, Γενιτσαρίδης Γεώργιος, Καραγιαννακίδης Ευστράτιος, Λιακάκης Γεώργιος.

                                                 Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση
                                                                                 =Ο=
                                                             Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣΗ

                                                                   Λημναίος Εμμανουήλ
video - link ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com