24 Απριλίου 2018

Συνάντηση του προέδρου της ‘’Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης’’ κ. Λημναίου Εμμανουήλ με τον Δήμαρχο Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη Νικόλαο

Ο Πρόεδρος της  υποψήφιας παράταξης για την προεδρία της ΕΠΣΗ ‘’Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση’’  κ. Λημναίος Εμμαουήλ,  συνοδευόμενος  από τον Αντιπρόεδρο της παράταξης κ. Ζερβάκη Εμμανουήλ, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Παρασύρη Ιωάννη και με τα μέλη της παράταξης κ. Μιχαλόπουλο Αντώνη και Φουκαράλη Αλέξανδρο, στο πλαίσιο της περιοδείας όπου πραγματοποιεί σε όλο το Νομό Ηρακλείου, ενόψει των επικείμενων εκλογών για την προεδρία της ΕΠΣΗ, είχε συνάντηση την Τρίτη (24/04/2018) με τον Δήμαρχο Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη Νικόλαο.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα γηπεδικά, μηχανολογικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερασιτεχνικές ομάδες του δήμου Γόρτυνα (Γόρτυς, Αγία Βαρβάρα, Ρούβα, Ασήμι και Χείμαρος.

Ο δήμαρχος Γόρτυνας κ. Σχοιναράκης Νικόλαος δήλωσε:
Η ‘’Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση’’ με επισκέφτηκε με σκοπό να ενημερωθεί για τα γηπεδικά, μηχανολογικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερασιτεχνικές ομάδες του δήμου Γόρτυνα (Γόρτυς, Αγία Βαρβάρα, Ρούβα, Ασήμι και Χείμαρος.
Ως δημοτική αρχή, είχαμε καταγράψει τα γηπεδικά και μηχανολογικά που είχαν αυτές οι ομάδες και είχαμε κάνει αιτήσεις τόσο στην Περιφέρεια Κρήτης, όσο και στον υφυπουργό αθλητισμό κ. Βασιλειάδη Γεώργιο και έχουμε διασφαλίσει κάποιες χρηματοδοτήσεις για τα γήπεδα των ομάδων του  Ρούβα και του Ασημίου.
Η περιφέρεια Κρήτης, έχει υποσχεθεί την χρηματοδότηση  για το γήπεδο Γόρτυς.
Επίσης υπάρχουν και δύο αιτήματα για χρηματοδότηση για τα γήπεδα των ομάδων Αγία Βαρβάρας και Χειμάρου, με την δημοτική αρχή να περιμένει την έγκριση αυτών των αιτημάτων , που με την σειρά της να προχωρήσει την δημοπράτηση αυτών των έργων,  ώστε να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα και να δοθούν στην διάθεση των σωματείων.
Όλοι πρέπει να δίνουμε τα μέγιστα ώστε να παρέχουμε την δυνατότητα στα παιδιά να έχουν αυτές τις καλές εγκαταστάσεις για να μπορέσουν να αθλούνται και να γυμνάζονται, αλλά και να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα που θα έχει ο δήμος και να τα προωθήσουμε σε μεγαλύτερες ομάδες, μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ο πρόεδρος της ‘’Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης’’ κ. Λημναίος Εμμανουήλ, δήλωσε:
Ζητήσαμε και είχαμε μία συνάντηση με τον με τον Δήμαρχο Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη Νικόλαο, με σκοπό να ενημερωθούμε για τα γηπεδικά, μηχανολογικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερασιτεχνικές ομάδες του δήμου Γόρτυνα (Γόρτυς, Αγία Βαρβάρα, Ρούβα, Ασήμι και Χείμαρος.
Ενημερωθήκαμε από τον κ. Σχοιναράκη λεπτομερώς για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της περιοχής  του Δήμου Γόρτυνας.
Σκοπός μας είναι όλα αυτά τα προβλήματα  να τα καταγράψουμε και δουλεύοντας να κάνουμε ότι καλύτερο για τα Ερασιτεχνικά σωματεία ώστε να έχουν μία καλύτερη καθημερινότητα και καλύτερες εγκαταστάσεις με την βοήθεια πάντα του Δήμου και της περιφέρειας.

                                                 Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση
                                                                                 =Ο=
                                                             Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣΗ

                                                                   Λημναίος Εμμανουήλ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com