30 Απριλίου 2018

Γιαννακόπουλος σε Μπερτομέου: «Άντε γαμ@@@»!

Ευθεία επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Ζόρντι Μπερτομέου.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι οργισμένος από το γεγονός πως ενημερώθηκε για τη νέα πειθαρχική δίωξη της Ευρωλίγκας, μία μέρα μετά την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου, «ενός εκ των θεμελίων λίθων του συλλόγου» όπως αναφέρει στη δήλωσή του κι ενώ όλη η οικογένειά του έχει βυθιστεί στο πένθος, δεχόμενη εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα.

Χαρακτηρίζει τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας μικρόψυχο, υπογραμμίζει πως «δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου» και τονίζει ξανά πως αν δεν αποχωρήσει από το πόστο του το καλοκαίρι, τότε ο Εξάστερος δεν πρόκειται να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η επίσημη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
«Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.
Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που έβριζαν και έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά.
Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι «ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ». Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει.
Και ξεκαθαρίζω ότι αν καλοκαιρι τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία.
Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο».


http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com