16 Απριλίου 2018

Αυτές θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων του Final-4 του Basketball Champions League

To Final-4 του Basketball Champions League είναι προ των πυλών και τις επόμενες ώρες αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του μεγάλου ραντεβού, με το ενδιαφέρον, από τον κόσμο της ΑΕΚ να είναι τεράστιο.
Από την Τετάρτη (18/4) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του μεγάλου ραντεβού, τα οποία και θα κοστίζουν 50 ευρώ.

Με τα εισιτήρια αυτά μάλιστα θα μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν όλα τα ματς του Final Four (τους δύο ημιτελικούς, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό), ενώ θα υπάρξουν και ξεχωριστά πακέτα που θα αφορούν μόνο τα δύο παιχνίδια της Παρασκευής, αλλά και τα δύο παιχνίδια της Κυριακής και η τιμή θα είναι στα 30 ευρώ.
Στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή του Basketball Champions League αναφέρει:
«Οι Έλληνες οπαδοί μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το Final 4 από το επίσημο site της ΑΕΚ ή εδώ. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι ημέρες διαθέσιμες για τους κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ. Οι φίλαθλοι των υπόλοιπων ομάδων μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους αντίστοιχους συλλόγους τους. Οι φίλοι που προέρχονται από άλλες χώρες μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την ΑΕΚ (tickets@aekbc.gr)».
Παράλληλα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ ΑΕΚ, με την οποία θα ξεκαθαρίζει τόσο τον τρόπο αγοράς, όσο τον τρόπο πώλησης των εισιτηρίων, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα είναι τεράστιο για ένα... μαγικό χαρτάκι.

http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com