21 Απριλίου 2018

Tιμωρία έξι ετών σε παίκτη που έπαιρνε κίτρινες κάρτες για στοιχηματικούς λόγους

Ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι χρόνων επειδή αποδείχθηκε ότι... προκαλούσε τις κίτρινες κάρτες που δεχόταν για λόγους στοιχηματισμού!
Πρόκειται για τον πρώην άσο της Λίνκολν, Μπράντλεϊ Γουντ, ο οποίος μετά από αυτή την ποινή, μάλλον δεν πρόκειται να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.
Όπως προέκυψε, ο 26χρονος έπαιρνε εσκεμμένα κίτρινες κάρτες για να κερδίζει ο ίδιος, αλλά και φίλοι του το στοίχημα που είχαν παίξει!

Για παράδειγμα την περσινή σεζόν, στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Ίπσουιτς είχε «εκβιάσει» δύο κίτρινες κάρτες και συνεπώς την αποβολή του από το παιχνίδι.
Ο Γουντ αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα «επηρέαζε τους στοιχηματισμούς που αφορούσαν συγκεκριμένα παιχνίδια». Σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, ο ποδοσφαιριστής σχεδίαζε από πριν να πάρει κίτρινες κάρτες και ενημέρωνε σχετικά και τους φίλους του.
Αν έχει ακόμα κουράγιο, πάντως, θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα τον Μάρτιο του 2024. Του επιβλήθηκε, επίσης, πρόστιμο ύψους 4.246 ευρώ, ενώ θα αναλάβει να πληρώσει και τα έξοδα της διαδικασίας, δηλαδή άλλα 1.766 ευρώ.

http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com