6 Ιουλίου 2018

Μπερτομέου: «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς, θα τιμωρείται αυστηρά»

Πιο αυστηρές αναμένεται να είναι οι ποινές την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα σε όσους δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς, όπως δήλωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης αποκάλυψε πως γι’ αυτό έχει τη σύμφωνη γνώμη όλων των προέδρων και προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν, ενώ με τιμωρία θα απειλούνται και εκείνοι που κάνουν δηλώσεις κατά της διαιτησίας.

«Μετά την επέκταση στις 18 ομάδες, το επόμενο βήμα είναι να συμμετέχουν δύο ομάδες από το Eurocup στην Ευρωλίγκα. Δεν σκεφτόμαστε καθόλου την επέκταση της διοργάνωσης στις 20. Η προτεραιότητα που έχουμε τώρα είναι να ολοκληρώσουμε την ένταξη του Eurocup στην Ευρωλίγκα», δήλωσε αρχικά ο Μπερτομέου στο «RAC1» και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Όλοι οι προπονητές και οι πρόεδροι των ομάδων της Ευρωλίγκας έχουν συμφωνήσει σε κάτι: Όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς, θα τιμωρείται με αποκλεισμό από παιχνίδια. Δεν θα υπάρχει, δηλαδή, μόνο πρόστιμο. Παίκτες και πρόεδροι επίσης. Αυτό θα εφαρμοστεί για όλους. Τα σχόλια κατά της διαιτησίας έχουν δύο σκοπούς και σ’ αυτό συμφωνούν όλοι: Είτε για να δικαιολογήσουν μία ήττα, είτε για να προσθέσουν πίεση στους διαιτητές ενόψει των επόμενων παιχνιδιών. Αυτούς τους δύο σκοπούς δεν πρόκειται να τους προστατέψουμε».

http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com