17 Ιουλίου 2018

Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο για Ζιντιρίδη: «Ευελπιστούμε ότι η δικαιοσύνη θα αποκαλύψει την αλήθεια»

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 31χρονος πρώην πρωταθλητής τζούντο, Ταριέλ Ζιντιρίδης κατηγορούμενος για συμμετοχή σε κύκλωμα που έκανε κλοπές και διαρρήξεις στην Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα και Αχαϊα.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζόυντο στην επίσημη ιστοσελίδα της ανήρτησε ανακοίνωση μόλις ενημερώθηκε για τις εξελίξεις:

«Το αγωνιστικό ήθος του Ταριέλ Ζιντιρίδη είναι γνωστόν τοις πάσι. Τον καιρό που υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας τζούντο, διακρινόταν για την αξιοπρέπεια και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Το μοναδικό του ταλέντο, τον οδήγησε πολλές φορές στην κορυφή μεγάλων διοργανώσεων ανά την υφήλιο. Το 2009, ο Ταριέλ Ζιντιρίδης σταμάτησε από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού. Παρά τις προσπάθειες για να επιστρέφει στο αγαπημένο του άθλημα, δεν τα κατάφερε.
Τις τελευταίες ώρες μάθαμε ότι ο παλιός πρωταθλητής συνελήφθη, επειδή το όνομά του φέρεται να είναι αναμεμειγμένο σε κάποιες παραβατικές υποθέσεις εκτός τζούντο και φυσικά εκτός αθλητισμού.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως και τι πραγματικά συνέβη. Είμαστε σε θέση όμως να γνωρίζουμε ότι ο Ταριέλ Ζιντιρίδης δεν συνελήφθη στον Άγιο Κοσμά και φυσικά ότι εδώ και εννέα χρόνια είναι εκτός αθλητισμού και ως εκ τούτου εκτός τζούντο.
Ευελπιστούμε ότι η δικαιοσύνη θα αποκαλύψει την αλήθεια και σύντομα ο παλιός πρωταθλητής θα βρει το δίκιο του».

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com