17 Ιουλίου 2018

Και με τη βούλα υπερσύμβουλος στην ΕΠΟ ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ

Τον ρόλο του υπερσυμβούλου στην ΕΠΟ ανέλαβε και επίσημα ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ, κάτι που ανακοίνωσε και η ΦΙΦΑ.
Ο 55χρονος παράγοντας, ο οποίος διετέλεσε γενικός γραμματέας της τσέχικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου σάλας είναι ο παράγοντας που επέλεξε η παγκόσμια ομοσπονδία για να αναλάβει την αναδιοργάνωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσης της ΕΠΟ.

Η θητεία του θα είναι τουλάχιστον 12μηνη και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση ο ρόλος του θα είναι: «Η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».
Με απλά λόγια τα πάντα στην ΕΠΟ θα περνούν από τα χέρια του και ουσιαστικά αυτός θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ό,τι γίνεται.
Ο Πετρ Φούσεκ θα παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις τόσο στην ΟΥΕΦΑ όσο και στη ΦΙΦΑ, στις οποίες θα περιγράφει λεπτομερώς τις παρεμβάσεις του, αλλά και την πρόοδο που συντελείται στα θέματα που τελούν υπό την  εποπτεία του.

www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com