6 Ιουλίου 2018

Οι Άγγλοι γράφουν για τον πιο... βρώμικο «Έλληνα» παίκτη του Μουντιάλ!

Με αφορμή την αυριανή «μάχη» Σουηδίας-Αγγλίας για μια θέση στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Νησί πραγματοποίησαν ολόκληρο αφιέρωμα στον πιο «βρώμικο» ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης, που τυχαίνει να είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ελλάδα!
Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει γίνει πρώτο θέμα στην Αγγλία και συγκεκριμένα στους «Times» από τον αναλυτή Τόνι Κασκαρίνο με τίτλο στο... εγχειρίδιό του: «Η Αγγλία θ' αντιμετωπίσει τον πιο βρώμικο παίκτη που συνεχίζει στο Μουντιάλ - ιδού πώς να τον αντιμετωπίσεις».

Στην εν λόγω ανάλυση ο Κασκαρίνο γράφει πώς το στυλ παιχνιδιού της Σουηδίας έχει αναγάγει τον πρώην «πράσινο» σ' έναν μαχητή που δίνει ατελείωτες μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, ακόμη κι όταν δεν έχει τη μπάλα στην κατοχή του.
Επιπλέον, σημειώνει ότι ο Μπεργκ δεν κινδυνεύει ν' αποβληθεί έτσι όπως αγωνίζεται και χρειάζεται ειδική διαχείριση από τους αμυντικούς που τον μαρκάρουν, αφού μπορεί να μην σκοράρει, αλλά δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του.
Για την ιστορία ο Σουηδός επιθετικός έχει υποπέσει σε 14 φάουλ στο Μουντιάλ, έχοντας 336 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.


Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com