2 Ιουλίου 2018

Διαφωνία Βασιλειάδη-Football League για τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβάζονται

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Οι δυο πλευρές συζήτησαν σχετικά με την εικόνα των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις αλλαγές που βρίσκονται στο «τραπέζι».
Η Football League εξέφρασε την κάθετη θέση της περί των συλλόγων που θα προβιβάζονται στη Super League, αναφέροντας πως αυτές πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο, οι οποίες θα αντικαθίστανται από τις δύο που θα υποβιβάζονται.

Η ατζέντα περιελάμβανε κι άλλα θέματα, με τη διοργανώτρια αρχή να ζητάει τη βοήθεια του Υφυπουργού Αθλητισμού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με τη συνδρομή της ΕΡΤ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Βασιλειάδης απάντησε πως θα προσπαθήσει όσο μπορεί αναφορικά με τα τηλεοπτικά και το θέμα των χορηγιών, ενώ στο κομμάτι της Γ’ Εθνικής, υπογράμμισε πως όσο δεν υπάρχει εικόνα για τη Superleague, δεν μπορεί να μιλήσει για τη χαμηλότερη κατηγορία που προβλέπεται να είναι ημιεπαγγελματική.
Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος επεσήμανε πως στηρίζει την προσπάθεια του Υφυπουργού και όπως προέκυψε, ενδεχομένως να προγραμματιστεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και m;ia μεταξύ της Football League και της Super League.

http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com