31 Αυγούστου 2018

Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές

Στη λήξη κάθε μεταγραφικής περιόδου ακολουθεί ένα χρονικό διάστημα που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έμειναν χωρίς συμβόλαιο. Αυτή η προθεσμία είναι ευρέως γνωστή ως «παράθυρο» για τους ελεύθερους.
Το ίδιο θα ισχύσει φέτος, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο μέχρι πότε θα δοθεί προθεσμία. Αρκετές ΠΑΕ απευθύνθηκαν στην ΕΠΟ για να ενημερωθούν μέχρι πότε έχουν το περιθώριο να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές.
Η ενημέρωση που έδωσε η ομοσπονδία αναφέρει ότι η σχετική διορία λήγει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. Όμως, προς το παρόν η ΕΠΟ δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση ώστε να επισημοποιήσει την ανεπίσημη πληροφόρηση.
Στη συγκεκριμένη λίστα εντάσσονται και όσοι ποδοσφαιριστές αποδεσμευτούν από τις ομάδες τους μέχρι τις 31 Αυγούστου, αφού έχουν καταργηθεί οι περιορισμοί που ίσχυαν στο πρόσφατο παρελθόν.
Ο μόνος χρονικός περιορισμός που ισχύει για τους ελεύθερους είναι πως οι ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League και στο Europa League μπορούν να δηλώσουν παίκτες μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Μετά όποιον αποκτήσουν δεν έχουν τη δυνατότητα να τον δηλώσουν παρά μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com