9 Σεπτεμβρίου 2018

Σκουρτόπουλος: Τα συμπεράσματα είναι πολλά και χρήσιμα

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από το φιλικό με την Γαλλία δήλωσε αρχικά:
«Τα συμπεράσματα είναι πολλά και χρήσιμα και γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Μέσα από τα παιχνίδια θα βλέπαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εμεις πρέπει να βρούμε τα παιδιά που θα μας βοηθήσουν. Εμείς βάλαμε κάποια παιδιά στο ρόστερ, αλλά δεν ταιριάζει τόσο πολύ με το ρόστερ της Γαλλίας. Χάσαμε εύκολα καλάθια, αλλά κρατάω ότι δεν βρήκαμε τη συνεργασία που έπρεπε στην άμυνα. Θέλουμε μία μεγαλύτερη εγρήγορση από κάθε παίκτη, για να καλύψουμε το έδαφος.
Δεν έχουμε χρόνο. Το μεγαλύτερο θέμα είναι στην άμυνα, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».

Σχετικά με το αν το σημερινό ματς θα έχει σχέση με αυτό με την Σερβία σχολίασε: «Είναι τελείως διαφορετικές ομάδες, οι Σέρβοι παίζουν σετ παιχνίδι και η μπάλα πάει σε παιδιά με μεγάλη ποιότητα και ταλέντο. Οι Γάλλοι παίζουν στο ανοικτό γήπεδο, έχουν τον Μπατούμ μπορεί να παίξει ουσιαστικά σε 5 θέσεις. Όσο ο Βασιλόπουλος ήταν φρέσκος έπαιξε πολύ καλά πάνω του».

Για τους Λαρεντζάκη – Παπαγιάννη που είχαν μείνει χθες εκτός 12άδας, απάντησε: «Ο Λαρεντζάκης μας βοηθούσε όλο το χρόνο και ξέρω ότι είναι έτοιμος και με καταλαβαίνει. Ο Γιώργος κάνει μία μεγάλη επιστροφή, η Εθνική ομάδα θέλει να το υποστηρίξει αυτό. Έχει πολύ μεγάλο μέλλον και η Ελλάδα το χρειάζεται. Πρέπει να ετοιμάσουμε μία δεύτερη γενιά και πρέπει να τον υποστηρίξουμε και ψυχολογικά, όπως και ο Παναθηναϊκός που είναι η ομάδα του και πρέπει να τον πιστέψει».

Για το ματς με την Σερβία στο Ηράκλειο ανέφερε: «Περιμένουμε τον κόσμο με μεγάλη προσμονή, είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί. Από την πλευρά μας θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com