11 Σεπτεμβρίου 2018

Σκουρτόπουλος: Η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις του, κατά την άφιξη της του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναγνώρισε πως είναι δύσκολο η Εθνική να παρουσιαστεί 100% έτοιμη ενόψει Σερβίας.
Αναλυτικά δήλωσε:

«Η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, κάτι φυσιολογικό λόγω της εποχής. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τις ομάδες τους και άλλοι οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και είναι λογικό να έχουν μία κούραση, αφού ήρθαν από το βουνό κατευθείαν σε εμάς. Έχουμε κάνει ακριβώς τρεις προπονήσεις και τα δύο φιλικά, τα οποία ήταν σαν προπονήσεις για εμάς και τώρα θα κάνουμε το υπόλοιπο των ημερών ένα μοντάρισμα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στον αγώνα με έναν ποιοτικό και δυνατό αντίπαλο όπως η Σερβία», τόνισε ο τεχνικός της Εθνικής κατά την άφιξη της αποστολής στην Κρήτη.
Όσο για τη διεξαγωγή ενός ακόμη αγώνα της Εθνικής στο Ηράκλειο, είπε: «Γι’ αυτή την ομάδα είναι χαρά να επιστρέφει στην Κρήτη, αφού το νησί έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παράγοντα της πορείας μέχρι τώρα στα προκριματικά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική για μία ακόμη φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com