25 Οκτωβρίου 2018

Η απάντηση του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην επιστολή των διαιτητών της Super League


Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα απάντησε στην επιστολή των διαιτητών της Super League για την καθυστέρηση καταβολής των οφειλομένων προς αυτούς, ζητώντας συγγνώμη, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι: "Σας ενθαρρύνουμε όλους να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να επικεντρωθείτε πλήρως στα καθήκοντά σας".
Αναλυτικά η απάντηση του Μέλο Περέιρα:

"Αγαπητοί Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές,
Σε απάντηση του μηνύματός σας στις 22/10/2018 και μετά τις πληροφορίες που συλλέξαμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ως εξής:
• όλες οι αμοιβές διαιτησίας για την περίοδο 2017/18 έχουν καταβληθεί, όπως σας ενημερώσαμε στο σεμινάριό μας στο Καρπενήσι.
• το επίμαχο υπόλοιπο της περιόδου 2017/18 αφορά τα μεταφορικά έξοδα (περίπου 5% του συνολικού ποσού όλων των πληρωμών διαιτησίας) τα οποία κανονικά καταβάλλονται από τη Super League. Παρ' όλα αυτά, η ΕΠΟ επικοινώνησε με τη Super League ώστε να πάρει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το ποσό.
• οι πληρωμές των αμοιβών διαιτησίας γίνονται μερικές φορές με σημαντική καθυστέρηση από την ΕΠΟ, όμως αυτή τη στιγμή υπογράφονται όλες οι τραπεζικές μεταφορές, οπότε το θέμα θα πρέπει να έχει διευθετηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
• τα έξοδα μεταφοράς κλπ., θα οριστικοποιηθούν με τη Super League το συντομότερο δυνατόν.
Εν πάση περιπτώσει, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζητά συγγνώμη για τις καθυστερήσεις και προσβλέπει στην επιστροφή στο κανονικό καθεστώς πληρωμών.
Παρά τη συγγνώμη μας αυτή, σε περίπτωση περαιτέρω προβλημάτων ή καθυστερήσεων, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας άμεσα και εκ των προτέρων.
Τέλος, δραττόμενοι της ευκαιρίας, θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε όλους να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να επικεντρωθείτε πλήρως στα καθήκοντά σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© www.contragoal.com